Tento web používá cookies k dosažení potřebné funkcionality. Dalším jeho použitím s tímto souhlasíte. Více informací

Használja ki az összes RegioJet szolgáltatást

 

Miért válasszon minket utazáshoz?

Mivel figyelünk a kényelmére úgy az utazás előtt, mint alatta és utána.

Jegy módosítása vagy lemondása

indulás előtt 15 perccel

Vásárolt egy busz- vagy vonatjegyet, azonban másnap vagy máskor szeretne utazni? Vagy netán meghiúsult az utazás, és vissza akarja váltani a jegyet? Nem probléma! Mostantól az indulás előtti 15 percig ezt megteheti!

Ingyenes ülőhelyfoglalás

A RegioJet közlekedési hálózatban az összes utas lefoglalja az ülőhelyét még indulás előtt. Egyszerűen kiválaszthatja, hogy hol szeretne ülni.

Pontos érkezésre vonatkozó garancia

Számunkra rendkívül fontos, hogy ne csupán biztonságban jusson el úti céljához, hanem jó hangulatban is. Ezért, ha nem sikerül időben eljutni úti céljához, kártérítéssel szolgálunk az időveszteségért.

RegioJet Pay

Szeretne velünk utazni még olcsóbban? Csak annyit kell tennie, hogy igényel egy RegioJet Pay - INGYENES utazókártyát. Töltse fel az egyenlegét, és kedvezményesen utazhat.

Kényelmes ülések

Modern, kényelmes, bőr- vagy szövetborítású ülések, amelyek állíthatók, illetve asztallal is szolgálnak. Ezek az ülések várják a sárga csatlakozásokon.

Segítségnyújtás vonatra és buszra szálláskor

A buszon és vonaton szolgálatot teljesítő csapatunk rendelkezésére áll. Segítenek Önnek felszállás előtt, tájékoztatással szolgálnak, illetve figyelnek Önre az út során.

 

Mi vár Önre buszaink és vonataink fedélzetén?

Gondolunk az Ön szórakoztatására. Az utazást változatossá teheti a tájban való gyönyörködéssel, de segítségére lehetnek elektronikus készülékek és az olvasás is.

Érintőképernyők

Az érintésérzékeny LCD kijelzők egyedi szórakoztatással szolgálnak. Ezek megtalálhatók a sárga buszok és az Astra kocsik fedélzetén.

Fedélzeti Wi-Fi

Egész Európában csatlakozhat a „Regiojet – zluty” wifi-hálózatunkhoz. A hálózat nem jelszóvédett, és szabadon elérhető.

Fülhallgatók

A multimédia-rendszer segítségével zenét hallgathat, illetve filmeket nézhet. Kérésre utasainknak fülhallgatóval szolgálunk, amely saját készülékekhez is használható.

Multimédia-rendszer

A RegioJet multimédia-rendszer a szórakoztatás számos módjával szolgál. Rengeteg film és sorozat, illetve játék közül válogathat, böngészhet, illetve egyéb opciók is rendelkezésére állnak az utazás szórakoztatóbbá tételére.

Aljzatok készülékek számára

Ügyfeleink elektronikus készülékeire is gondoltunk, ezért vonatainkon és buszainkon aljzatokkal szolgálunk.

Hírek és nyomtatott sajtó

Buszaink és vonataink fedélzetén díjmentesen válogathat nyomtatott sajtótermékek közül. A kínálat részét képezi a Žlutý magazin is, magazinok és napilapok széles kínálata mellett.

 

Hogyan figyelünk az ízlelőbimbókra?

Vonataink és buszjárataink fedélzetén frissítővel szolgálunk a jegy részeként. Továbbá ételek és italok széles kínálatából választhat rendkívül alacsony árak mellett.

Utaskísérőink

Az utaskísérőink elválaszthatlan részei a sárga csatlakozások révén megejtett utazásoknak. Forró itallal szolgálnak díjmentesen, továbbá frissítők is vásárolhatók tőlük nagyszerű áron.

* You can find our stewards on every train line and on a selected bus lines. 

Étel és frissítők

A buszaink és vonataink fedélzetén rendkívül változatos menüvel szolgálunk, így találhat különböző kifliket, salátákat, rántott húst, illetve tésztaféléket is. Emellett szusi és szárított hús is elérhető.

Kávé és tea díjmentesen

Összes utasunk díjmentesen fogyaszthat egy forró kávét vagy teát. Öröm a kávé- és teakedvelőknek.

Italok széles választéka

Az ingyenesen biztosított víz mellett az utasok számos innivaló közül választhatnak. Gyümölcslevet inna, esetleg pezsgőt, vagy esetleg mindkettőt?

Ízletes élmény

Az édesszájúak nagy örömére torták, sütemények, gyümölcssaláták és egyéb édességek széles választékával rendelkezünk.

 

Hol számíthat ránk a buszainkon és a vonatainkon kívül?

Használja ki szolgáltatásainkat is, mielőtt felszállna sárga vonatunkra vagy buszunkra.

Utasfogadók és várótermek

Összes utasunk számára elérhetők várótermeink, ahol megvásárolhatja jegyét, illetve szolgáltatások széles kínálatát találja.

Utasfogadók és várótermek

Ez a kiegészítő szolgáltatás vonat- vagy buszjegy megvásárlása esetén érhető el, és a lekésett járat jegyárának a megtérítését garantálja a csatlakozó közlekedési eszköz késése esetén.

Kávézó

Miközben az állomáson várakoznak, utasaink a kávézóinkban forró italokat fogyaszthatnak. Kávézzon vagy teázzon kedvére.

Parkolás

Egyes városokban a menettérti jegy ingyenes parkolási lehetőséget is tartalmaz.

Mellékhelyiségek

Az összes ügyfelünk ingyenesen használhatja a mellékhelyiségeket a RegioJet fiókintézményeknél.